Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Társasjátékok Napja szombaton
Társasjátékok Napja szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 05.
Szeretettel várnak minden korosztályt a Társasjátékok Napjára, melyet február 6-án, szombaton rendeznek meg a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban. A legkülönfélébb játékokkal találkozhatnak az érdeklődők, lesznek gyermekfoglalkozások is, a könyvtárba pedig ingyenesen lehet beiratkozni.

 

A Társasjátékok Napját február 6-án, szombaton 10.00-18.00 óra között rendezik meg a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban, a Kultúrházak Éjjel-Nappal országos programsorozat keretében. A legkülönfélébb szórakoztató, stratégiai, logikai és ügyességi játékokkal ismerkedhetnek kicsik és nagyok egyaránt, valamint 10.00-12.00 óra között rendeznek gyermekfoglalkozást is az egészségvédelem és az egészséges életmód jegyében. Három különböző időpontban, 10.00, 14.00 és 17.00 órai kezdettel torna- és origami foglalkozásra hívják az óvodás és alsó tagozatos korosztályt.

 


A program keretében egész napra nyitottá teszik a könyvtárt, ingyenesen lehet beiratkozni, valamint vásárt rendeznek használt könyvekből és folyóiratokból.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >