Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Lehet, hogy ennyi volt a tél Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. február 08.
ImageTény, hogy kemény hideggel, hóval-jéggel kezdődött az ide esztendő, ám mára alaposan megenyhült az időjárás. Most úgy tűnik, ez marad egész februárban, sőt, márciusban sem kell túl vastagon öltöznünk.

 

A szakemberek szerint várhatóan 15 fok körüli hőmérsékletekkel érkezik az első tavaszi hónap, s az utóbbi évekkel ellentétben nem látszik, hogy ez jelentősen változna. Bőségesen lesznek szomorkás, esős, őszies hangulatú napok, ám a hőmérsékleti értékek már nem mennek le napközben mínuszba, s éjjelente is csak alig és helyenként. Most hétvégén többnyire napos, de szeles időnk volt.

Hétfőn az erősen felhős időben a keleti tájak kivételével helyenként eső, zápor kialakulhat. A szeles időben 8-15°C-ra számíthatunk.

Kedden elszórtan, szerdán országszerte számíthatunk csapadékra, többfelé jelentős mennyiségű eső is eshet, de a Dunántúlon helyenként kis eséllyel havas eső, esetleg havazás is előfordulhat. Kedden 10-15°C várható, de szerdán a szeles időben a Dunántúlon visszaesik a hőmérséklet.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >