Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Újabb tollaslabda versenyt szerveznek
Újabb tollaslabda versenyt szerveznek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 12.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyar Szabadidősport Szövetség támogatásával amatőr tollaslabda-versenyt szervez február 14-én, vasárnap a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség. A versenyt svájci rendszerben bonyolítják le, melynek értelmében mindenki legalább négy-öt mérkőzést játszhat.

 

A Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség által szervezett hétvégi tollaslabda-versenyen több korosztályban is összemérhetik tudásukat a sportolni vágyók a Seregélyesi Baptista Általános Iskola és AMI tornacsarnokában. Szombaton reggel 09.00 órától a rutinos játékosok páros versenyével, valamint a „Csöppök” csoportban lévő 1-2. osztályos, vagy annál kisebb gyerekek egyéni küzdelmeivel indul el a torna. A programon minden I. helyezettet serleggel és éremmel jutalmaznak, míg a II. és III. helyezettek éremdíjazásban részesülnek.
 
A vasárnapi tornán különdíjban részesül a legfiatalabb lány és fiú, a legidősebb női és férfi tollasozó, valamint a legsportszerűbb női és férfi játékos is. A versenyt svájci rendszerben bonyolítják le, melynek értelmében mindenki legalább négy-öt mérkőzést játszhat. Nevezni a helyszínen lehet az egyes versenyszámok előtt fél órával, illetve előzetesen a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen.
 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >