Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Gól nélkül nem ment hokisainknak Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. február 15.
ImageAhogy arra előzetesen számítani lehetett, nagyon szoros, izgalmas mérkőzést vívott egymással a továbbjutásért a magyar és a lengyel jégkorong-válogatott a budapesti olimpiai selejtező torna mindent eldöntő összecsapásán.

 

A felek nem bírtak egymással, gól nélküli döntetlenre végeztek, majd a hosszabbítás sem hozott eredményt, így maradt a lutri, a szétlövés. Ebben most a lengyelek voltak szerencsésebbek, mivel a három büntetőjükből egyet belőttek, míg nálunk Vas M., Sarauer és Banham is hibázott, pontosabban Odrobny kapus védett nagyokat. Ezzel eldőlt, hogy nem mi utazunk az utolsó selejtező körre.

Ezt mondjuk nagyon nem kell bánni, mivel minden csoportban már nálunk erősebb csapatok maradtak, tehát a kijutáshoz nem egy, hanem három csoda is kellett volna. A lengyeleknek sem lesz sok sanszuk, de legalább tehetnek egy próbát, és azért a semminél ez mégiscsak több.

Az igazán fontos megmérettetés azonban majd májusban jön számunkra, az A-csoportos vb, ahol majd a világ legjobbjai ellen mérhetjük fel, valójában hol tart, közeledett-e az elmúlt évekhez képest a sportág elitjéhez a magyar csapat.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >