Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Ma éjfélig lehet jelentkezni a felsőoktatási képzésekre
Ma éjfélig lehet jelentkezni a felsőoktatási képzésekre Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 16.
ImageFebruár 15-ig, azaz ma éjfélig van lehetőség jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre, a felvételizőknek eddig kell véglegesíteniük a jelentkezésüket az e-felvételi rendszerében, a hitelesítést azonban február 23-ig tehetik meg.

 

Február 15-én kell a személyes és kötelező adataikat rögzíteniük a felvételizőknek, eddig kell megjelölniük a kiválasztott szakokat és feltölteniük a szükséges, már rendelkezésre álló dokumentumokat. Szintén legkésőbb eddig kell befizetniük a kiegészítő díjat azoknak, akik a díjmentesen megjelölhető három jelentkezési helynél többet jelöltek meg.

Ezt követően, február 23-ig kell hitelesíteniük jelentkezésüket az Ügyfélkapun keresztül vagy az e-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával (cím: Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190).

Fehérvári vonatkozás:

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán, idén szeptembertől a mérnök informatikus alapszakon indult el a duális képzés. 2016 szeptemberétől pedig már mintegy 80 hallgató vehet részt az egyetem duális képzésein a villamosmérnök, a műszaki menedzser, a mérnök informatikus, a gépészmérnök, illetve a fölmérő és földrendező mérnök alapszakon.  

A Budapesti Corvinus Egyetem és Székesfehérvár önkormányzata még 2015 szeptember végén írta alá azt a megállapodást, melynek értelmében az egyetem hat alapszakot és két szakirányú továbbképzést indít Székesfehérváron jövő szeptembertől. A leendő hallgatók emberi erőforrások, nemzetközi tanulmányok, kommunikáció és médiatudomány, gazdaságinformatika, továbbá gazdálkodás és menedzsment, illetve pénzügy és számvitel szakon tanulhatnak majd a Budai út 43. szám alatti székesfehérvári campusban. 
 
A Kodolányi János Főiskola szociális munka, turizmus-vendéglátás és gazdálkodási menedzsment alapszakon biztosítja a duális képzés lehetőségét felvételizői számára.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >