Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Hamarosan dörren a startpisztoly...
Hamarosan dörren a startpisztoly... Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek - Temesvári Márta   
2016. február 22.
ImageA Szent György heti vigasságok keretében immár harmadszor kerül sor az Ezerjó Félmaratonra Móron. A versenyre az előnevezések már megkezdődtek. A távokat úgy állították fel a szervezők, hogy a kezdő és a rutinos futók is találjanak kedvükre valót.

 

Megkezdődtek az előnevezések az Ezerjó Félmaratonra. A Szent György heti vigasságok ideje alatt megrendezésre kerülő program április 24-én várja a futni vágyókat, valamint a szurkolókat. Mindenkit, aki fel szeretné fedezni a móri táj szépségét, a helyi borok zamatát  és / vagy a futás örömét!

A távokat úgy állították fel a szervezők, hogy a kezdő és rutinos futók is megtalálják a számukra legmegfelelőbbet. A távok igen változatosak.  5, 10 és 21 km közül lehet választani. A hosszabb távokon mindenkinek alkalma nyílik a szőlő ültetvények mentén, terepen futni, majd visszatérve a városba, a boros pincék mellett elkocogva fröccspontoknál frissíteni magát.

A versenyközpont idén is a Radnóti Miklós Általános Iskolában lesz. Átöltözésre, csomagmegőrzésre és tisztálkodásra is az iskolában lesz lehetõség. A helyszíni nevezés 07:00-09:00-ig lehetséges a futás napján. A rajt a móri Polgármesteri Hivatal elől indul és ott is ér majd véget a futás.

 

_DSC3010

 

A szervezők igyekeznek minden évben növelni a verseny színvonalát – ezért továbbra is várják a „jobbító” javaslatokat! Idén keresik a leggyorsabb móri futót, illetve a legaktívabb/legsportosabb céget illetve egyesületet is! (A regisztrációnál jelezni kell, hogy ki melyik kategóriában szeretne nevezni.)

Az önkéntesekre is nagy szükség lesz a program lebonyolításához: ők is regisztrálhatnak az Ezerjó Félmaraton honlapján: https://ezerjofelmaraton.wordpress.com/.

 

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >