Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Nyílt tanítási órák, vers- és prózamondó verseny
Nyílt tanítási órák, vers- és prózamondó verseny Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 23.
ImageNyílt tanítási órákat tartanak a Székesfehérvári István Király Általános Iskolában február 24-én, szerdán délelőtt három időpontban. Február 27-én, szombaton vers- és prózamondó versenyen vehetnek részt a nagycsoportos óvodások és az intézménybe járó alsó tagozatosok, akik találkozhatnak Böde Péter vándor meseíróval is.

 

Három időpontban tartanak nyílt tanítási órákat február 24-én, szerdán az István Király Általános Iskolában. 8.00 órától a 4.a, 9.00 órától a Sakkpalota módszert bemutató 2.b, végül 10.00 órától a 4.b osztályban folyó munkát kísérhetik figyelemmel a szülők, és ismerkedhetnek meg a leendő elsős tanító nénikkel.

 

 



Február 27-én, szombaton 9.00-11.30 óra között Böde Péter vándor meseíró lesz az intézmény vendége, aki bemutatja verseit és meséit. Ezen a napon versenyt is szerveznek a nagycsoportos óvodásoknak és az iskola alsó tagozatosainak. A gyerekek három percben elmondhatnak egy általuk választott verset, vagy mesét, amely a négy évszakról, illetve a Sakkpalota programhoz köthető valamely állatról – a kakasról, a hattyúról, a sünről, vagy a kacsáról – szól. Azon gyermekek figyelmére is számítanak, akik a versenyen nem kívánnak részt venni, de szeretik a meséket és szívesen eltöltenének egy délelőttöt kedvenc mesefiguráikkal. 

 


 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >