Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Velencén indul a drónok versengése
Velencén indul a drónok versengése Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. február 23.
Hivatalos multirotoros drón bajnokság indul Magyarországon, melynek első versenyére Velencén kerül sor április 3-án. A helyi Korzó homokos partján megrendezésre kerülő eseményen igaz mini légi parádéval várja az érdeklődőket a Magyar Drón Egyesület, a szakmai szervező FPV Race Hungary, a médiatámogató Drone Hungary, valamint a helyi partner Velencei-tó Turizmusáért TDM Egyesület (www.velenceturizmus.hu). A sorozat győztese képviselheti majd hazánkat az őszi világbajnokságon.

 

A Magyar Drón Egyesület az FPV Race Hungary szakmai rendezésében, és a Drone Hungary médiatámogatásával meghirdeti az első hivatalos Magyar Multirotoros Drón Bajnokságot, amelynek nyertese részt vehet a Hawaii csodálatos szigetén, 2016 októberében tartandó világbajnokságon! A 2016-os bajnokság első futamát április 3-án, Velencén, a Velence Korzó homokos partján rendezzük meg, ahová nemcsak a pilótákat, hanem minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Tudod, mi az a drón és mire képes? Ha kíváncsi vagy, legyél részese a légi parádénak, nézd meg, milyen trükköket tolnak a versenyzők néhány centivel a föld felett, akadályok között manőverezve. Ha pedig te is meg tudod ezt csinálni, nevezz a saját gépeddel és szállj versenybe a nyereményekért! A viadal mellett látványos programokat, betétfutamokat is szervezünk, így a drónokat irányítók és a nézők is találnak maguknak megfelelő szórakozást.

Éld át az egyedülálló tengerparti hangulatot Velencén, a Magyar Drón Bajnokság első futamán!

További információk: www.fpvrace.hu

A legjobb velencei programok a Velencei-tó Turizmusáért TDM Egyesület megújult honlapján, a www.velenceturizmus.hu oldalon találhatók.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >