Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Pécsen nyert szoros derbit az Alba
Pécsen nyert szoros derbit az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. február 29.
ImageÁltalában nem nyerni jár a baranyai megyeszékhelyre a TLI-Alba Fehérvár férfi kosárlabda csapata az NB I-ben. Sikerült ugyan néha nyernie, ám vereségek is gyakran becsúsztak számára itt az elmúlt években. Pénteken este valamit visszaadott a sors abból a sok véghajrás, 1-2 pontos verségből, amit ebben a szezonban már el kellett könyvelnie a Dzunics gárdának.

 

Legutóbb éppen az Magyar Kupa negyeddöntőjében múlt héten a Szolnok ellen. Nos, most fordítva sült el a dolog, mert egy utolsó pillanatokban esett Spurlock tripla hozta meg az Alba 88-86 -os győzelmét a PVSK ellen. Ezzel a fehérvári csapat maradt a 4. helyen az alapszakasz tabelláján és legközelebb szerdán (március 2.) 18:30 órakor a Sopron ellen játszik hazai rangadót.

A meccset eldöntő Spurlock összességében 17 ponttal zárt. Nála is jobban célzott a 23 pontos Pearson, aki mellett még a 16 egységig jutó Chery termelése emelhető ki. Remekül mutatkozott be az új igazolás, Wright, aki 19 perc alatt szerzett 9 pontot és 8 lepattanót is elkönyvelhet, ami mindenképpen pozitív belépő a magyar bajnokságba és az Albába.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >