Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Pályázat: utánpótlás sportszervezeteknek és gyermekek táboroztatására
Pályázat: utánpótlás sportszervezeteknek és gyermekek táboroztatására Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. március 01.
ImageSzékesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet utánpótlás-nevelést végző székesfehérvári székhelyű, telephelyű sportszervezetek működésének, valamint a székesfehérvári gyermekek 2016. évi nyári táboroztatásának és programjának támogatására.

 

 


Az Önkormányzat nagy figyelmet fordít a város lakosai, kiemelten a fiatalok egészségének megőrzésére, minőségi időtöltésének biztosítására. A hasznos időtöltés, elfoglaltság elősegítése érdekében a városban működő, utánpótlás-nevelést végző sportszervezetek működésének támogatására az alábbi pályázat került kiírásra. Ennek keretében a Támogatási rendelet alapján olyan pályázatok támogathatóak, amelyekben a pályázó arra vállal kötelezettséget, hogy Székesfehérváron, helyi lakosok bevonásával, részvételével utánpótlás-nevelést végző tevékenységet lát el. Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata a Sport Alapban 35.750.000 forintos keretösszeget biztosít erre a célra, 2016. január 1-től 2016. december 31-ig. A támogatás formája vissza nem térítendő. A pályázó több szakosztályra vonatkozóan is jogosult külön-külön pályázatot benyújtani.

A pályázatokat 2016. március 10-én (csütörtökön) 16.00 óráig lehet benyújtani. A határidőig a pályázatot papír alapon, zárt borítékban a támogatási cél 2. pont szerinti elnevezésével megjelölve – az átadás-átvétel jegyzőkönyv aláírásával – ügyfélfogadási időben kell benyújtani Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Civil, Ifjúsági és Sportirodáján (8000 Székesfehérvár, Városháztér 1. fsz. 3.).

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata a székesfehérvári gyermekek 2016. évi nyári táboroztatásának és programjának támogatására is hirdet pályázatot. Az Önkormányzat nagy jelentőséget tulajdonít a helyi közösség megerősítésének, a helyi kezdeményezések felkarolásának. Jelen pályázati kiírás keretében az Önkormányzat célja olyan szervezetek támogatása, melyek Székesfehérváron vagy a város közigazgatási határain túl megvalósuló táboraikkal a székesfehérvári gyermekek és diákok nyári szünidei felügyeletét és aktív szabadidő eltöltését hivatottak szolgálni. Cél, hogy a nyári tanítási szünet alatt olyan több napos programok valósuljanak meg, amelyek biztosítják a résztvevők napi felügyeletét, fejlesztését, tehermentesítve ezáltal a szülőket. A Támogatási rendelet alapján az a pályázat támogatható, amelyben a pályázó tábor, program Székesfehérváron (I. támogatási cél) vagy Székesfehérvár közigazgatási határain túl (II. támogatási cél), székesfehérvári gyermekek részvételével, a nyári szünidő ideje alatt (2016. június 16. és 2016. augusztus 31. között), legalább négy munkanapot felölelően, naponta legalább délelőtt 10.00 és délután 15.00 óra közötti időtartamban valósul meg.  Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata a Társadalmi Felelősségvállalási Alapban mindösszesen 3.000.000 forintos keretösszeget biztosít erre a célra 2016. június 16. és 2016. augusztus 31. között. A támogatás formája vissza nem térítendő. Egy pályázó kizárólag egy pályázatot (egy támogatási célra) nyújthat be!

A pályázatokat 2016. március 11-én (pénteken) 12.00 óráig lehet benyújtani. A határidőig a pályázatot papír alapon, zárt borítékban a támogatási cél 2. pont szerinti elnevezésével megjelölve – az átadás-átvétel jegyzőkönyv aláírásával – ügyfélfogadási időben kell benyújtani Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Civil, Ifjúsági és Sportirodáján (8000 Székesfehérvár, Városháztér 1. fsz. 3.)

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >