Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Pályázat ingyenes múzeumlátogatásra Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 03.
Fejér megyei hátrányos helyzetű diákok múzeumlátogatásának támogatására írt ki pályázatot a Székesfehérvári Egyházmegye, Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata és a 2015-ben Székesfehérváron megrendezett Múzeumok Éjszakája programsorozatot szervező intézmények.

 

A pályázat útiköltségre szól, amit a múzeumok ingyenes belépővel, több intézményben múzeumpedagógiai foglalkozással egészítenek ki. A benyújtási határidő március 31.


Közösen hirdet pályázatot a Székesfehérvári Egyházmegye, Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata és a 2015-ben Székesfehérváron megrendezett Múzeumok Éjszakája programsorozatot szervező intézmények. A tavalyi Múzeumok Éjszakája rendezvényen összegyűlt adományokból Fejér megyei hátrányos helyzetű óvodások, általános és középiskolás diákok múzeumlátogatását támogatják. Az adományokból összegyűlt összegből útiköltségre lehet pályázni, a résztvevő intézmények pedig ingyenesen biztosítják a belépőjegyet, továbbá több múzeum díjmentes foglalkozással is várja a gyerekeket, fiatalokat.

 



A programban résztvevő intézmények között ott van például a Hetedhét Játékmúzeum, a Katonai Emlékpark Pákozdon, a Szent István Király Múzeum, valamint a Városháza. Egy osztály vagy csoport csak egy alkalommal vehet részt egy pályázati kiírásban, de egy pedagógus több csoporttal is jelentkezhet. Nyertes pályázatok esetén a költségek előfinanszírozással kerülnek kiegyenlítésre. A pályázatok benyújtásának határideje: 2016. március 31., az elbírálásra április 11-ig kerül sor.

A pályázat teljes leírása és az intézmények felkínált programjai a http://www.szfvar.katolikus.hu/muzeumipalyazat vagy a
http://okkfehervar.hu/index.php?pg=media73801_hu
oldalon érhetők el.

A pályázattal kapcsolatban a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges email-címen vagy a 06/22-510-698-as telefonszámon lehet további információt kérni.

Minden Fejér megyei pedagógus jelentkezését várják, aki szívesen élne a pályázati lehetősséggel!

 

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >