Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Ismét ingyenes nyílt nap lesz az Új Csóri úti kutyaiskolában
Ismét ingyenes nyílt nap lesz az Új Csóri úti kutyaiskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 04.
ImageIsmét ingyenes nyílt napot tartanak az Új Csóri úti kutyaiskolában március 6-án, vasárnap. Nyakas Gábor kutyaviselkedés szakértő tanácsadást tart a kutyák általános neveléséről, tartásáról, kiemelten a sétáltatásáról. A gazdikat paleo sütemény-kóstolóval és az egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsadással várják.

 

Az Új Csóri úti kutyaiskolában rendszeresen szerveznek ingyenes nyílt napokat. A sorozat következő programjára március 6-án, vasárnap 10.00 órától kerül sor. Nyakas Gábor kutyaviselkedés-szakértő ezúttal a kutyák általános tartásával, nevelésével kapcsolatban ad tanácsokat. Közeleg a tavaszi-nyári időszak, amikor egyre többen viszik ki kedvencüket hosszú időre a szabadba, ezért a programon kiemelten foglalkoznak a kutyák helyes sétáltatásával.

 
A szervezőknek nagyon fontos a gazdák jóléte is, ezért őket most paleo sütemény-kóstolóval várják, és szakemberektől kaphatnak tájékoztatást a helyes, egészséges táplálkozással kapcsolatban. Szeretettel várják a gyerekeket és a felnőtteket kutyáikkal együtt, de akár kedvencek nélkül is bekapcsolódhatnak az érdeklődők a programba.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >