Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Készülnek a Sárosdi Kempo SE tagjai a VB-re
Készülnek a Sárosdi Kempo SE tagjai a VB-re Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 07.
A Sárosdi Kempo SE öt versenyzőjének sikerült a 2015-ös eredményei alapján bekerülni a Zen Bu Kan Kempo válogatottba, ami különösen nagy büszkeség az egyesület vezetőinek Kordás Istvánnak, és Koncz Gábornak.

 

 

Tóth Daniella a nagylóki csapat tagja, 2003-as születésű, és gyerek lányként került a válogatottba. 2012 óta edz és ő már tavaly is kijutott erre a megmérettetésre, ahonnan éremmel tért haza. Koncz Viktória, és Polgár Attila a Nagylóki csapat edzője bízik benne, hogy idén is legalább olyan sikeres lesz mint 2015-ben. Dana a nagylóki edzései mellett hetente kétszer Sárosdon, és alkalmakkor a Sárbogárdi edzéseken is résztvevő.

Csizmadia Dániel 14 éves, így Ifi-ként került a válogatottba. Dani 2015-ben is a válogatott tagja volt,és aranyérmet szerzett a Portugál VB-n. Az idei versenyre is Sárosdon készül, kiegészítve judo edzésekkel, és a Seregélyesi gyerekcsapat edzésein való részvétellel.

Törzsök Réka 20 éves pákozdi mesterünk, aki már tavaly is világbajnokként tért haza Portugáliából. Ezekben a hónapokban Pesten rendőrnek tanul, így a fővárosban kempo, és BJJ edzésekkel is készül, továbbá hétvégén Sárosdon, Sárbogárdon, vagy Komáromban vesz részt küzdelmi edzéseken.

Image
.

Tóth Ádám mesterünk 18 éves juniorként vívta ki a válogatottba való bekerülést. Ádám 10 éve kempozik, tavaly világbajnoki aranyérmet szerzett földharc, és önvédelem versenyszámokban. Tehát idén is magas elvárásokat támaszt magával szemben, mindamellett, hogy az idei érettségiére is készül. Alapvetően a sárosdi edzéseken készül, azonban Ő a seregélyesi gyerekcsapat egyik edzője István, és Gábor mellett, továbbá boksz edzéseken is részt vesz kiegészítésként.

Kugler András felnőttként került a válogatottba, 5 éve kempozik és már ő is volt világbajnok Portugáliában, 2 évvel ezelőtt. Andris a sárosdi edzések mellett, az abai felnőtt csapatnak tart edzést, és a gyerek csapatban is besegít. Idén boksz edzésekkel is kiegészíti felkészülését.

Tóth Ádám, és Kugler András a tavalyi évben több küzdősport versenyén indult, és szerepelt sikeresen, kiegészítve ezzel a kempo versenyeken szerzet tapasztalatukat.

Hajrá Sárosdi Kempo SE, Hajrá Zen Bu Kan Kempo!

Kapcsolódó cikkünk Burián Bendegúzról, aki már lelkesen készül a VB-re:

Image
.
 

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=17128&Itemid=35 

 

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >