Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Játékokat, ruhát és élelmiszert is szívesen fogad a SZETA Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. március 09.
ImageHagyományos adománygyűjtést kezdenek március 10-től 20-ig az Öreghegyi Közösségi Házban rászorulók javára. A húsvéti akcióról Östör Annamária, a körzet önkormányzati képviselője, Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Háza igazgatója, valamint Zugor Zsuzsanna, a Szegényeket Támogató Alapítvány elnöke tartott tájékoztatót.

 

Húsvéti adománygyűjtést kezdenek Öreghegyen rászoruló szegények javára. Östör Annamária, a 12. számú választókörzet önkormányzati képviselője elmondta, hogy a négy éve, Szent Erzsébet napja alkalmából elindított adománygyűjtés sikere ösztönözte a szervezőket, hogy tavasszal is hirdessenek kampányt: „Az akcióba természetesen nemcsak az öreghegyiek, hanem a város más körzeteiben élők is bekapcsolódhatnak. Tartós élelmiszert, játékokat, még hordható ruhákat, feleslegessé vált, de használható háztartási eszközöket várunk húsvét előtt.” – Östör Annamária arra kérte a városlakókat, hogy az ünnepek előtt jó szívvel, tiszta lélekkel gondoljanak azokra, akiknek az adományokkal örömet okozhatnak és segíthetnek.

Kiss Dorottya
, A Szabadművelődés Háza igazgatója elmondta, hogy idén a felajánlásokat a Szegényeket Támogató Alapítvány fogadja. Az adományokat március 10-től 20-ig várják az Öreghegyi Közösségi Házban minden munkanapon reggel 8-tól 20 óráig, március 14-15-ét kivéve. Hétvégén pedig vasárnap délelőtt 9 órától 13 óráig lehet adományokat vinni. Az intézmény segítséget biztosít a nagyobb eszközök, bútorok szállításában.

 



A Szegényeket Támogató Alapítvány elnöke, Zugor Zsuzsanna arról beszélt, hogy egy szociális intézmény számára mindig öröm adományokat szétosztani azoknak, akik nélkülöznek: „Nem először részesülünk ennek a nemes programnak a felajánlásaiból: először 2014-ben kaptunk adományokat az öreghegyiektől. Az Alapítvány látókörében több mint 1000 család van, rendszeresen osztunk élelmiszert számukra. Az adakozó családok részéről komoly társadalmi felelősségvállalás az a szolidáris magatartás, amit tanúsítanak a rászorulók irányában.”

Az adományozással kapcsolatban a következő elérhetőségeken lehet információt kérni Sebők Jusztinától: a 22/303-366-os telefonszámon, vagy a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges email címen. 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >