Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Újabb iskola nyílt napok Székesfehérváron
Újabb iskola nyílt napok Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 09.
ImageAz általános iskolai beíratásokat és az intézményválasztást segítő újabb nyílt napokat tartanak Székesfehérváron. Az eseményekre szeretettel várják a gyerekeket és szüleiket.

 

A Táncsics Mihály Általános Iskolában március 9-én, szerdán 08.00 órától az alsó és a felső tagozaton is tartanak nyílt tanítási órákat. Május 10-én, csütörtökön 17.00 órától folytatódik az iskolába hívogató Manó klub-sorozat, melynek keretében játékos drámafoglalkozásra várják a leendő elsősöket.

Az István Király Általános Iskolában március 9-én, szerdán 9.00 órakor kezdődnek nyílt tanítási órák. Az érdeklődő szülőknek bemutatják, hogy a Sakkpalota oktatási program referencia intézményében miként tanulnak a gyerekek ezzel a módszerrel.

A Németh László Általános Iskolában március 9-én, szerdán 09.00 – 10.45 óra között zajlanak nyílt órák, majd ugyancsak 09.00 órától hitoktatók tájékoztatják a szülőket a intézményben zajló hit- és erkölcstan tanításról.

A Kossuth Lajos Általános Iskolában március 9-én, szerdán 16.30 órakor kezdődnek nyílt tanítási órák. Míg a szülők az intézménnyel ismerkednek, addig a gyerekek játékos sportfoglalkozáson vehetnek részt.

A Vasvári Pál Általános Iskola is folytatja a leendő elsősöknek szóló programsorozatát. Az intézmény március 16-án, szerdán 16.30 órakor „Adj király katonát…” címmel múzeumpedagógiai foglalkozást szervez.

A Vízivárosi Általános Iskolában március 16-án, szerdán 17.00 órakor „Hangszerek bűvöletében” címmel kezdődik foglalkozás sok-sok zenével és vidámsággal.

A Hétvezér Általános Iskolában ebben a hónapban három napon tartanak nyílt tanítási órákat az első évfolyamon. Március 17-én, csütörtökön 8.00 órától magyar, 8.55 órától matematika órákra, 22-én, kedden 8.00 órától magyar, 8.55 órától matematika, valamint 23-án, szerdán ismét 8.00 órától magyar, 8.55 órától pedig matematika órákra várják a leendő elsősök szüleit.

A Munkácsy Mihály Általános Iskolában tavaszi játszóházba várják a nagycsoportos óvodásokat március 19-én, szombaton 10.00 órától.

A Felsővárosi Általános Iskolában március 21-én, hétfőn 16.30 órától a leendő elsős tanító nénikkel zajló csoportfoglalkozással zárul az óvodásoknak szervezett programsorozat.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >