Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Csákót a fejre! Kokárdát a szívedre!
Csákót a fejre! Kokárdát a szívedre! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 09.
ImageA március 15-i nemzeti ünnephez kapcsolódóan számtalan érdekességgel készülnek jövő héten a Koronás Parkban. Március 14-én, hétfőn, illetve március 15-én, kedden délelőtt 11.00 órától „Csákót a fejre! Kokárdát a szívedre!” címmel gyerekfoglalkoztató kezdődik. Az egész napos programra ellátogatók a forradalom jelképeit készíthetik el a Koronás Park kreatív és ügyes kezű munkatársainak segítségével.

 



A nemzeti ünnephez kapcsolódóan hamisítatlan forradalmi hangulat költözik jövő hét elején a Koronás Parkba is, ami nem lehet teljes kokárda és csákó nélkül. A Koronás Parkba ellátogatók március 14-én, hétfőn és március 15-én, kedden is elkészíthetik az 1848-49-es forradalom és szabadságharc legfontosabb jelképeit az egész napos program keretében. A foglalkozások hétfőn és kedden is délelőtt 11.00 órától egészen délután 17.00 óráig tartanak majd. A programon 400 forintos belépő megváltásával lehet részt venni.

A hosszú hétvégére való tekintettel a fenti eseményen kívül is számos érdekességgel várják a Koronás Parkba ellátogatókat. Március 13-án, vasárnap újabb bábszínházat tartanak, melynek keretében az Álomzug Társulás előadásában lehet megtekinteni a Feketefehérigennem című darabot. A bábelőadás vasárnap délelőtt 11.00 órakor kezdődik, ám előtte 10.00 órától kézműves foglalkozásokon kedves emlékek, játékok gyártásával hangolódhatnak rá az éppen aktuális mesékre a résztvevők.

Az elmúlt hetekhez hasonlóan március 14-én, hétfőn délelőtt 10.00 órától Babajátszót is tartanak a Koronás Parkban. A félórás foglalkozáson ölbéli játékokat, mondókákat lehet elsajátítani.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >