Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Nálad a szerva, Nagyi! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 09.
Az Alba Bianca Tennis Club „Nálad a szerva, Nagyi!” címmel családi tenisznapot szervez szombaton a Videoton Oktatási Központban. Az esemény célja a tenisz sportág népszerűsítése, valamint a mozgássérültek érdekében a testi, lelki és mentális integráció elősegítése.

 

A szervezők több száz mozogni vágyót várnak a félnapos programra, akik többek között a játékos tenisz-feladatokat és a zumbát is kipróbálhatják. A rendezvényen a részvétel ingyenes, sok szeretettel várnak minden érdeklődőt!


Az Alba Bianca Tennis Club szombaton már negyedszer szervezi meg a hagyományos családi tenisznapját. A „Nálad a szerva, Nagyi!” elnevezésű programon már az elmúlt években is több száz fiatal és felnőtt sportolt közösen. A szervezők az idei esztendőben is változatos, illetve tartalmas feladatokkal és programkínálattal várják a mozogni vágyókat, a legkisebbektől egészen a legnagyobbakig.

A szombaton délelőtt 10.00 órakor kezdődő megnyitó után Sárai Rita, a Gördülő Tánccsoport koreográfusának vezetésével zumba-foglalkozást tartanak, amelyet a játékos közös bemelegítés követ.

 


 

Természetesen a tenisz sportág készségeinek elsajátítása sem maradhat ki a gazdag programkínálatból. Az oktatás három színtéren zajlik majd, forgószínpad formában. A kezdő és haladó csoportokon kívül a bátrabbak a speciális ütéseket, így a pörgetést és a nyesést is elsajátíthatják. A „Nálad a szerva, Nagyi!” versenyen a Play and Stay rendszer segítségével avatják be az érdeklődőket a tenisz rejtelmeibe. A közismert nemzetközi módszer keretében puha labdákkal történik az oktatás, amely segít a teniszjáték alapelemeinek könnyedén történő elsajátításában, így a nap végére minden résztvevő sikerélménnyel térhet majd haza.

Az oktatás végén rövid ismertetőt tartanak a Cardio teniszről, majd a családok számára kiírt házi bajnokságon mérhetik össze tudásukat a tenisz szerelmesei. A rendezvényen ezen kívül számos mozgásformával várják az érdeklődőket, amelyen a tervek szerint Szávay Ágnes és Gubacsi Zsófia, egykori, valamint Marosi Katalin aktív, nemzetközi profi teniszjátékos is részt vesz. A rendezvényen a részvétel ingyenes, sok szeretettel várnak minden érdeklődőt!

 


 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >