Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Kalandozás a márciusi ifjak nyomában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 14.
Március 14-én, hétfőn a Tourinform Iroda ismét egy tartalmas sétára invitál mindenkit. Az érdeklődők az 1848-49-es forradalom és szabadságharc székesfehérvári eseményeinek nyomába erednek, és a különböző helyszíneken fedezik fel a városunkban történt eseményeket. A programra minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Az ünnepi hosszú hétvégén tartalmas és izgalmas kulturális programokkal várják az érdeklődőket Székesfehérváron. Egy különleges megemlékezésen, történelmi sétán is részt vehetnek mindazok, akik csatlakoznak a Tourinform Iroda városnéző programjához.

Az eseményen az 1848-49-es forradalom és szabadságharc székesfehérvári eseményeinek nyomába erednek, és a különböző helyszíneken felderítik a városunkban történt eseményeket. A körülbelül másfél órás tematikus túra keretében lehetőség nyílik megismerkedni a forradalom meghatározó alakjaival.

Március 14-én, hétfőn 14.00 órakor a Tourinform Iroda – Fehérvári Ajándékbolt elől indul a csoport Kiss Erika idegenvezetővel, a közös séta során vele keresik fel azokat a helyszíneket, ahol a reformkor szellemisége kibontakozhatott városunkban.

A rendhagyó programon a felnőtteknek 800, míg a diákoknak és nyugdíjasoknak 400 forintba kerül a részvétel. Bővebb információ a Hiemer-házban található Fehérvári Ajándékbolt és Jegyirodában, a 22/537-603-as telefonszámon kapható.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >