Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Trendek, design és Anyacsavar Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. március 17.
ImageA tavasz jegyében rendezik meg szombaton a Megyeház utcai Múzeum Caféban a soron következő KreAlba vásárt. A szervezők a szokásos designelemeken túl még egy különleges beszélgetésre is invitálják az érdeklődőket Anyacsavar címmel.

 

A környékbeli alkotók munkáit felvonultató KreAlba vásár szombaton a tavasz jegyében nyitja meg a Megyeház utca 17. szám alatt kapuját mind a vásárolni, mind a csupán nézelődni szándékozók előtt. Lesznek használati és dísztárgyak, természetesen az innováció és az egyediség jegyében. A trendteremtő, közösségépítő fórumon a mostani alkalommal a fentieken túl még egy kerekasztal beszélgetésre is várják az érdeklődőket.

Anyacsavar elnevezéssel, elsősorban olyan anyukák számára szerveznek diskurzust, akik gyerek mellett szeretnének vállalkozni. A platformon a következő kérdésekre keresik a választ: Miért jó vállalkozni? És miért nehéz? Mi segít a kezdeti kételyeknél és bizonytalanságoknál? És honnan jön támogatás, amikor már elindultál? Mások hogy csinálják? Én hogy csináljam?

A kihívásokról, a kockázatokról, a felelősségről, a flow-élményről, a választás szabadságáról, a rugalmas időbeosztásról, a családdal való összeegyeztethetőségről beszélgetnek majd kisgyerekes anyukák. Az esemény moderátora Kocsis Noémi újságíró lesz, míg a vendégek: Paizs Dóra megoldásközpontú coach, az Anyacsavar blog alapítója és Szabó Mira Emma, a Csinosanyu blog írója. 

Az erőt és ötleteket adó, inspiráló anyákkal a beszélgetés 10 órakor kezdődik, míg a vásár egész nap látogatható. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!  

További részletek az alábbi linkeken:
http://teleelettel.hu/esemeny/1485/krealba_tavaszi_vasar

http://teleelettel.hu/esemeny/1484/anyacsavar_-_vallakozni_onmegvalositani_gyerek_mellett

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >