Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Jubilál a Magyar Vöröskereszt Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 17.
ImageA Magyar Vöröskereszt idén ünnepli fennállásának 135., az Ifjúsági Vöröskereszt pedig a 95. évfordulóját. Ebből az alkalomból egész évben régiós programsorozatokat szerveznek a Magyar Vöröskereszt megyei és területi szervezetei.

 

A programok fókuszában régiónként egy-egy alapelv és tevékenység áll. A jeles évfordulók alkalmából egésznapos programot tartanak pénteken, Székesfehérváron. Az esemény miatt forgalmi rend változásokra is számítani kell. Kérik az utasok és autósok megértését, türelmét!


Az idei esztendőben a Magyar Vöröskereszt 135., míg az Ifjúsági Vöröskereszt 95. születésnapját ünnepli. A jeles évfordulók tiszteletére a Magyar Vöröskereszt Országos Igazgatósága, a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete, mint főszervező együttműködve a szomszédos Veszprém, és Komárom – Esztergom Megyei Szervezetekkel, valamint a társszervezetekkel közös rendezvényt szervez pénteken Székesfehérváron.

 


 

A nagyszabású ünnepi program keretében több érdekességgel is várják az érdeklődőket. Délelőtt 11.00 óra és délután 14.30 óra között a két jubiláló szervezet tart szabadtéri programokat. Az Alba Plaza murvás parkolójába ellátogatók a délutáni órákban baleset-szimulációs, mentési és elsősegélynyújtó bemutatón is részt vehetnek, ezen kívül 14.00 és 18.00 óra között véradásra is lesz lehetőség.  

A pénteki egésznapos program lebonyolításához lefoglalták az Alba Plaza murvás parkolóját, így az egész nap zárva lesz. Kérik az autósokat, hogy a területet 2016. március 18-án reggel 06.00 óráig szíveskedjenek elhagyni!

Az eseményhez kapcsolódóan március 18-án, pénteken 11.00 órától 18.00 óráig forgalomkorlátozást vezetnek be a Selyem utcában a Tolnai utca csatlakozás utáni szakaszon, valamint a Csapó utcai autóbusz végállomás előtt. A menetrend szerint közlekedő autóbuszokat átengedik a Selyem utcán, a Csapó utcai autóbusz-végállomás rendeltetésszerű használata folyamatosan biztosított lesz. Ezúton is kérik az utasok és autósok megértését, türelmét!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >