Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Több ezer tikmony a parkban
Több ezer tikmony a parkban Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. március 22.
ImageTöbb, mint 7000 műanyag-tojást rejt el a Keresztény Közösség Egyesület a Zichy ligetben szombaton. A gyerekek feladata délután nem lesz más, mint megtalálni azokat, s a bennük lévő cukorkákat. A Tojáskereső Versenyen túl még számos program várja az érdeklődőket!

 

A Keresztény Közösség Egyesület március 26-án, szombaton 15 órától Tojáskereső Versenyt rendez a Zichy ligetben. Az immár hagyományos megmérettetés négy korosztályban zajlik, a részvétel regisztrációhoz kötött. Ezt a szülők előzetesen megtehetik a www.kke.hu oldalon, vagy a helyszínen személyesen.

A szervezők már 14 órától várják a csemetéket, szüleikkel együtt a parkba, ahol több mint 7000 tojást rejtenek el. A cukorkákkal teli műanyag-tojások megkeresését követően lesz közös tánc és zene is. Sőt, az egyesület egy színdarabbal is készül, amelyben húsvét igazi üzenetét, mondanivalóját dolgozzák fel. Az önfeledt élményhez elengedhetetlen a bohóc, rajta kívül arcfestéssel és további érdekes játékokkal várnak minden családot.


Amit a gyerekeknek érdemes magukkal vinniük, az egy tojásgyűjtésre alkalmas kosár.

Rossz idő esetén a rendezvényt április 9-én, szombaton tartják meg, amiről az egyesület web- és Facebook-oldalán adnak majd tájékoztatást.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >