Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Nyuszisimogató lesz Húsvéthétfőn a HEROSZ Állatotthonban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 25.
Ismét remek családi programot szervez Húsvéthétfőn a HEROSZ Fehérvári Állatotthona. Március 28-án 14.00 órától a hagyományos nyuszisimogatóra várják a vendégeket, valamint lesznek vidám vetélkedők és kézműveskedés is.

 

Az élő állatok ajándékozását komolyan, felelősségteljesen át kell gondolni, hiszen az állatok nem tekinthetőek tárgynak. A döntésnek különösen nagy súlya van Húsvétkor, amikor sok családban szeretnének élő nyuszit ajándékozni a gyerekeknek. A HEROSZ Fehérvári Állatotthona azoknak segít, akik ezt nem tehetik meg, de mindenképpen szeretnének örömöt szerezni a kicsiknek.

Március 28-án, Húsvéthétfőn 14.00 órakor kezdődik a Takarodó út 5. szám alatti állatotthon hagyományos nyuszisimogató programja. A gyerekek aranyos élő nyuszikkal találkozhatnak, akiket lehet szeretgetni, simogatni. Az előző évekhez hasonlóan idén is lehetőség lesz kreatív alkotó tevékenységre. Tojásfestéssel, kifestőkkel és színezőkkel várják a résztvevőket, sőt, szerveznek játékos vetélkedőket is. Tojásokat mindenki vigyen magával, minden más alapanyagot a szervezők biztosítanak. A belépés ingyenes.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >