Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
AV19: megvan a kupa, a "vigaszdíj" Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. március 29.
ImageAz EBEL csalódás és a MOL Ligás balszerencse után a Magyar Kupában vigasztalódott a Fehérvár AV19 jégkorong csapata: Hannu Jarvenpaa a fináléban 4-1 -re verte a MOL Liga győztes - egyben kupa címvédő - DVTK Jegesmedvéket.

 

Az első harmadban tartotta a lépést a Volánnal a Miskolc, ekkor Orban találatára még Somogyi hamar válaszolni tudott. A folytatásban aztán fokozta a tempót a fehérvári alakulat, s a második játékrészben Francis és Becze is betalált. Erre még egyet rá is tudott tenni Bartalis révén a záró 20 perc elején, s bár próbálkozott a szépítéssel a DVTK, a nagyobb tudású gárda megérdemelten nyerte meg a meccset és a trófeát is.

Ezzel nem zárta üres kézzel a várakozásnál gyengébben sikerült szezonját a FAV19, s a válogatott zömét adó klub játékosai jól tudtak hangolni a közelgő A-csoportos vb-re. A szentpétervári fellépésekig még bő 1 hónap van hátra, addig nemzeti csapatunk több tesztmérkőzésen jégre lép, így április 15 és 30 között a Hokimaraton keretein belül az osztrákokkal, a szlovénekkel a kazahokkal és az orosz B-válogatottal is összecsap. Mindegyik találkozó a Tüskecsarnokban lesz majd.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >