Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Permetezik a platán- és hársfákat, valamint a japánakácokat
Permetezik a platán- és hársfákat, valamint a japánakácokat Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 30.
ImageA platán- és a hársfák, valamint a japánakácok lemosó permetezésére és a selyemfényű puszpángmoly elleni védekezésre kerül sor 2016. március 30. és április 13. között. A Székesfehérvár több közterületét is érintő növényvédelmi munkákat naponta 19 és reggel 6 óra között végzik.

 

A növényvédelmi permetezést a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft.  megbízásából hajtják végre. A szakemberek Vektafid-A, Champ DP, Thiovit Jet és Dimitlin 25 WP elnevezésű szereket használnak, amelyek a méhekre nem, a vizekre viszont kifejezetten veszélyesek.

A növényvédelmi munkák Székesfehérvár több közterületére, utcájára is kiterjednek: 210 hársfát, 6 darab japánakácot és több mint 730 platánfát fognak lepermetezni a fent megjelölt időszakban. A selyemfényű puszpángmolyok elleni védekezésre a Mária-szobornál, a Királykút Emlékháznál, a maroshegyi Koronánál és a Lehel úti keresztnél kerül sor.

Kérik az érintett területeken lakókat és a gépkocsi-tulajdonosokat, hogy a fenti időpontban a permetezés megkönnyítése céljából fokozott figyelemmel parkoljanak.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >