Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Köszönet a pedagógusok felelősségteljes hozzáállásáért
Köszönet a pedagógusok felelősségteljes hozzáállásáért Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. március 31.
ImageSzékesfehérvár polgármestere köszöni a pedagógusok felelősségteljes hozzáállását, a gyermekekért végzett mindennapi munkájukat. Természetes, hogy Székesfehérvár iskolái a jövőben is számíthatnak a város támogatására.

 

Székesfehérvár polgármestereként és szülőként is köszöni a tanárok felelősségteljes hozzáállását dr. Cser-Palkovics András, hiszen – mint fogalmazott – mindannyiunknak gyermekeink a legfontosabbak. Értük teszik dolgukat a szülők és a pedagógusok is nap mint nap.

„Büszke vagyok arra, hogy Székesfehérvár ma is a béke szigetének bizonyult. Az elmúlt hetek eseményei is jól példázzák azt, amit szülőként és polgármesterként látok, azaz hogy milyen fontos változásokra van szükség az oktatási rendszerben. Ha felteszik a kérdést, hogyan és miért? - én azt vallom: az oktatási reformnak a célja az kell legyen, hogy gyermekeink a felgyorsuló világban is megtalálják majd helyüket, hogy olyan minőségi tudást és stabil értékrendet tudhassanak magukénak, amellyel helytállhatnak egész életük során. Éppen ezért meggyőződésem, hogy nem sehova sem vezető ultimátumokra és pártpolitikai színezetű látszatmegmozdulásokra van szükség, hanem az oktatási rendszer kérdéseiről is tárgyalóasztal mellett, érdemi szakmai viták során kell egyeztetni.”

Székesfehérvár iskolái a jövőben is számíthatnak a város támogatására.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >