Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow A külvárosi vagány hihetetlen kalandjai
A külvárosi vagány hihetetlen kalandjai Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. április 01.
ImageKönyvajánló: Kemény Kristóf: Puskás Öcsi - A külvárosi vagány hihetetlen kalandjai

 

Kemény Kristóf: Puskás Öcsi

A külvárosi vagány hihetetlen kalandjai

185x215 mm, 64 oldal, ára: 2.499,- Ft

Alexandra Kiadó, 2016.


Öcsi imád focizni. Ha tehetné, egész nap a rongylabdát rúgná a grundon. Csakhogy a házukhoz közeli pályán általában nagyobb fiúk játszanak, ezért őt és legjobb barátját, a szomszédban lakó Cucut szinte sosem veszik be a csapatba. Folyton azon jár az eszük, hogy tudnának ők is beszállni, hogy hívhatnák fel magukra a nagyok figyelmét?! 
Szerintetek sikerül nekik? És vajon szót fogad a lázasan ágyban fekvő Öcsi az édesanyjának, Margit néninek, aki megtiltja neki, hogy kimenjen az udvarra játszani a többiekkel?
Barátkozzatok össze a külváros legvagányabb kissrácával, éljétek át Öcsivel a kalandos gyerekkorát, vegyetek részt a csínytevéseiben, rúgjátok vele a labdát! 
 
Ő alig várja, hogy egy csapatban legyetek! Puskás Öcsi
 
Bármerre járunk is a világban, rádöbbenünk, hogy Puskás Ferencről mindenütt hallottak már. Ha eláruljuk, hogy Magyarországról érkeztünk, azonnal a legendás Aranycsapat kapitányának, a Real Madrid sztárjának neve ugrik be a külföldieknek: "Ó, igen, PUSKÁS!"
A leghíresebb magyar ember, a valaha élt talán legnagyobb futballista most gyerekként tér vissza közénk - és történetei elsősorban a gyerekeknek szólnak. 

A Mayer Tamás különleges grafikáival illusztrált szöveg azon túl, hogy remek olvasmány, hitelesen mutatja be Öcsi és családja tanulságos életét, ahogy ez a varázslatos mesekönyv arra is rámutat: milyen erények szükségesek ahhoz, hogy megvalósítsuk gyerekkori álmunkat!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >