Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Elindult a regisztráció a Bolondballagásra
Elindult a regisztráció a Bolondballagásra Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. április 06.
Elindította a regisztrációt az idei Bolondballagásra a Fehérvári Programszervező Kft. A végzős osztályok április 24-ig jelezhetik részvételi szándékukat a regisztrációs lap kitöltésével. A város emelte a tétet, hiszen idén a győztes mellett díjazzák a második és harmadik helyezettet is.

 

A Bolondballagás a székesfehérvári ifjúság egyik legnagyobb és legszínesebb örömünnepe, hagyományosan minden esztendőben megrendezik a középiskolák végzős osztályai számára. Az idei esemény gyülekezője április 29-én, pénteken 07.30 órakor az Alba Plaza előtti téren lesz, ahonnan a fiatalok látványos menetben vonulnak a Liszt Ferenc utcán, a Városház téren, majd a Fő utcán keresztül a Zichy Színpadig.

A jelmezversenyen négytagú zsűri választja ki a legjobbakat. A tét idén is nagy, hiszen Székesfehérvár Önkormányzatának felajánlására a győztes 100 000 forintos hozzájárulást kap az érettségi bankett megrendezéséhez. A tavalyi rendkívül ötletes és különleges produkciók láttán idén a második és a harmadik helyezettet is díjazni fogják. A maskarás megmérettetésre 2016. április 24-ig, vasárnapig lehet jelentkezni a Fehérvári Programszervező Kft. weboldalán található online regisztrációs lap kitöltésével.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >