Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Jancsival és Juliskával? Mézeskalácsot vagy türelemüveget?
Jancsival és Juliskával? Mézeskalácsot vagy türelemüveget? Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. április 06.
ImageA Mesterségek és a Kézművesek Házában, az Igézőben, a Hermann László Zeneiskolában, a Kairosz Kultúrműhelyben és a Szent István Király Múzeumban is tartalmas kikapcsolódást ígérnek a meghirdetett családi programok. Az érdeklődők kedvükre választhatnak a meseelőadások, a kreatív foglalkozások vagy akár a hangszerpróbálgatás között. Egy kérdés maradt csak: türelemüveget vagy mézeskalácsot készítsünk?

 

Szerdán délelőtt 10 órától folytatódik a Mesterségek Házában a Mesevarázs (http://www.fejermmk.hu/program.php?program_id=915): ezúttal a Jancsi és Juliska alapján tartanak foglalkozást, amelynek során mézeskalácsot is készítenek a gyerekek. A mesékhez és mesterségekhez kapcsolódó tematikus napot óvodásoknak és alsó tagozatos iskolásoknak ajánlják, a programon való részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött.  

Az Aranyszamár Bábszínháznak két előadása is lesz az Igézőben (https://www.facebook.com/igezo/?fref=ts): Sárkányszüle vaslapát című meséjüket csütörtökön 10 órakor lehet megtekinteni, vasárnap 11 órától a Volt egyszer egy bábelőadást kínálják a gyerekeknek.

Hangszerpróbálgató előadást hirdet a Zenede Bábszínház (http://okkfehervar.hu/index.php?pg=event_10420_0): a program csütörtökön 16.30 órakor kezdődik a Hermann László Zeneiskola nagytermében, ahova a gyerekeket szüleik kíséretében várják.

Az alkotni vágyók több foglalkozáson is részt vehetnek a hétvége folyamán: szombaton 10.00 órakor a Kairosz Kultúrműhelyben folytatódik a Hétpróba Meseház (http://teleelettel.hu/esemeny/1651/hetproba_mesehaz_-_alkoto-fejleszto_mesefoglalkozas_6-10_eves_gyermekeknek) – az alkotó-fejlesztő foglalkozást 6-10 éves gyerekeknek ajánlják. Szombaton délután a türelemüvegek körül forog a Mi a téMA? családi foglalkozás a Szent István Király Múzeumban (http://teleelettel.hu/esemeny/1612/mi_a_tema). A program során kiderül, honnan kapták a nevüket a türelemüvegek, lehet-e egy üveg türelmes – csak türelem kérdése, mindenki megtudhatja!  
 

A programok tartalmas kikapcsolódást ígérnek, minden érdeklődőt szeretettel várnak!


 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >