Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
"Zenével a világ körül" Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. április 08.
ImageA II. Rákóczi Ferenc Magyar–Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola jótékonysági estet szervez április 8-án, pénteken este a Szent Sebestyén-templomban. A tavaszköszöntő hangversenyre mindenkit szeretettel várnak!

 

A Szent Sebestyén-templomban április 8-án, pénteken 18 órakor kezdődik a II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola „Zenével a világ körül” tavaszköszöntő hangversenye.

A koncert egyben jótékonysági est is, így az ezer forintos belépők árát, valamint a különböző adományokat és felajánlásokat – amiket a szervezők szívesen fogadnak a helyszínen - az iskola alapítványa javára fordítják.  

 


 

A tavasz köszöntése jegyében összeállított vidám műsoron tanárok és diákok egyaránt fellépnek. Lesznek hangszeres darabok, és felcsendülnek kórusművek is, a magyar énekek mellett más népek dalaival együtt. Valamint az iskola pedagógusaiból és tanulóiból álló csengettyűs együttes is megszólaltat több dallamot.

Az iskola, valamint a Szent Sebestyén-templom plébánosa, Nyárai-Horváth István atya minden zenekedvelőt, valamint az iskola alapítványát támogatni szándékozó érdeklődőt szeretettel vár a jótékonysági hangversenyre!

Belépő elővételben az iskolában, vagy közvetlenül az előadás előtt a helyszínen kapható. 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >