Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Már lehet jelentkezni a június 5-i TESZ futóversenyre Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. április 06.
ImageAz ARAK, Székesfehérvár Önkormányzata és a Depónia Kft. közös szervezésében megvalósuló V. TESZ futóverseny 2016. június 5-én, délután 17.00 órakor a megszokott helyszínről, a Panorama Offices irodaház elől indul majd. Érdemes előzetesen jelentkezni a versenyre: a május 5-ig tartó kedvezményes előnevezéssel élők speciális technikai futópólót és további ajándékokat kapnak.

 

A Rákóczi úton és felújított Várkörúton kijelölt 1600m-es útvonalon haladó versenyen mindenki megtalálhatja a számára ideális távot: a népszerű 1 körös DEPÓNIA futás mellett idén is a Családi csapat, Munkahelyi váltó és az egyéni futók 4,8 és 9,6 km-es kategóriáira lehet jelentkezni. A TESZ futóversenyen indulók száma évről évre növekszik, tavaly 1500-an futottak a Rákóczi úton. A szervezők gondoltak a nyári eleji hétvégét a vízpart mellett töltő családokra és baráti társaságokra is, így idén délután 5 órakor rajtol majd a verseny. Nem csak a részvevők száma, de a versenyt támogató helyi cégek listája is bővül, így az idei TESZ futáson a díjazás is figyelemre méltó lesz! Idén sem marad el az iskolák közötti verseny, a résztvevők pedig ingyenes egészségügyi szűrővizsgálaton, frissítő masszázson valamint futással és az egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsadáson vehetnek részt.

 


 

Az előzetes nevezés már elindult, a www.arakatletika.hu/tesz oldalon az alábbi kategóriákra lehet jelentkezni:
• Decathlon Családi csapat (1 kör – 1,6 km) Rajt: 17:00
• Panorama Offices Munkahelyi váltó (3×1 kör – 4,8 km) Rajt: 17:00
• Lake Side Egyéni futók (3 kör – 4,8 km) Rajt: 17:00
• Lake Side Egyéni futók (6 kör – 9,6 km) Rajt: 17:00
Érdemes előzetesen jelentkezni a versenyre: a május 5-ig tartó kedvezményes előnevezéssel élők speciális technikai futópólót és további ajándékokat kapnak.
 
A 18:00-kor induló egykörös DEPÓNIA futásra szokás szerint jelképesen egy laposra taposott PET palack a „belépő.” A szelektíven gyűjtött palackok gazdáinak is érdemes időben érkezni, mivel az első 1000 jelentkező is ajándék pólót kap. Bővebb információk a www.arakatletika.hu/tesz oldalon vagy a verseny Facebook oldalán a www.facebook.com/teszfutas találhatók.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >