Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Humán hét a Hétvezérben
Humán hét a Hétvezérben Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. április 11.
Humán hetet tartanak a Hétvezér Általános Iskolában: kiállítás-megnyitóval, vetélkedőkkel, rendhagyó foglalkozásokkal. A Zenés felolvasóestre kedden 17 órakor a nagyközönséget is szeretettel várják! Az programsorozatot április 11-én, hétfőn délelőtt Czinki Ferenc nyitja meg.

 

Humán hetet szerveznek április 11-től 15-ig a Hétvezér Általános Iskolában: a programsorozatot Czinki Ferenc nyitja meg hétfőn 11 órakor, az ünnepélyes megnyitón részt vesz Deák Lajosné önkormányzati képviselő. A nyitott program résztvevői megtekinthetik a Gorsium Művészeti Szakközépiskola és Szakiskola tanulóinak kiállítását.

A Humán hét keretében irodalmi, történelmi és idegen nyelvi vetélkedőket, Paint-versenyt szerveznek, az érdeklődő gyerekek nyílt énekkari próbán és különleges ének-zene órákon vehetnek részt, vagy beülhetnek akár a Művész kávézóba is egy kellemes félórára, Márfi Eszter fuvolaművész játékában gyönyörködve.

 


A versek és az irodalom kedvelőinek szervezik a Zenés felolvasóestet kedden 17 órától. A bemutatón a Barbi és Jancsó akusztik duó – Schoblocher Barbara és Jancsó Gábor – zenél a Blahalouisiana zenekarból, a szövegek megszólaltatásában közreműködik Czinki Ferenc. A költészetnapi programra minden érdeklődőt szeretettel várnak!

A hét minden napján történelmi kincsvadászaton vehetnek részt a diákok múzeumlátogatások és belvárosi séták keretében. A költemények folyamatosan jelen lesznek a rendhagyó hét eseményei során: Vers mindenkinek – ezúttal a tanárok kedvenc versei szerepelnek az összeállításban.   

A Humán hét ünnepélyes zárása – amelyre pénteken 11 órakor kerül sor – szintén nyitott program az iskolában.
 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >