Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Ezerjó Félmaraton Móron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. április 22.
ImageA Szent György heti vigasságok keretében immár harmadszor kerül sor az Ezerjó Félmaratonra Móron. A program résztvevői nemcsak a gyönyörű móri táj szépségét fedezhetik fel a futás öröme mellett, hanem a móri borok zamatával is megismerkedhetnek.
 
A szervezők meghívója:
 
A Szent György heti vigasságok keretében immár harmadszor kerül sor az Ezerjó Félmaratonra Móron. A program résztvevői nemcsak a gyönyörű móri táj szépségét fedezhetik fel a futás öröme mellett, hanem a móri borok zamatával is megismerkedhetnek.
 
IMG_4574

 
Programok:
 
- közös bemelegítés Lottival, kettlebell bemutató Temesvári Mártival (9-9:30-ig tart a kettlebell bemutató).
- A futóverseny alatt játékparkkal várjuk a gyerekeket
- Fröccspont és jégkrém frissítőnek
 
A távokat úgy állítottuk fel, hogy a kezdő és rutinos futók is megtalálják a kedvükre valót, 5, 10 és 21 km közül választhatjátok ki a számotokra legmegfelelőbbet. Mindenki a városközpontból indul és ide is érkezik. A félmaratoni távon alkalmatok nyílik a szőlő ültetvények mentén felfutni a meseszép Csókakői várhoz, majd visszatérve a városba, a boros pincék mellett elkocogva fröccspontoknál frissíteni magatokat.
 
Keressük a leggyorsabb móri futót, illetve a legaktívabb/legsportosabb céget illetve egyesületet. Ha kollégáiddal úgy gondoljátok, hogy szeretnétek elnyerni ezt a címet, nincs más dolgotok, mint a regisztrációnál megadni a cég/egyesület nevét akivel indultok, és ha Ti vagytok az adott cégtől/egyesülettel legtöbben, mi jutalmazni fogjuk.
 
További információk honlapunkon, https://ezerjofelmaraton.wordpress.com/
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >