Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Nyilvános próbával csatlakozik a Vox Mirabilis a Hang Világnapjához Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2016. április 14.
ImageA Vox Mirabilis Kamarakórus a próbájába enged bepillantást április 15-én, pénteken, a Hang Világnapja alkalmából. A Zsolt utcai közösségi házban 18 órakor kezdődő próbára minden érdeklődőt várnak, aki szeretne részese lenni a kóruspróbának.

 

Énekesek, kórusok énekpedagógusok, az emberi hanggal foglalkozó orvosok, fonetikusok, terapeuták 2003 óta ünneplik a Hang Világnapját.  Idén több mint 50 ország csatlakozott a felhíváshoz, és a félezret is meghaladja a regisztrált programok száma. A világszerte megrendezett koncertek, előadások azt a célt szolgálják, hogy felhívják a társadalom figyelmét az emberi hang fontosságára, a hanggal foglalkozó szakmák és szakemberek támogatására.

 


Székesfehérváron a Vox Mirabilis Kamarakórus csatlakozott a nemzetközi kezdeményezéshez. Április 15-én, pénteken 18 órától a Zsolt utcai közösségi házban tartanak nyilvános próbát, ahol az érdeklődők meghallgathatják a nagyváradi koncertjére készülő kamarakórus felkészülését, és a  bátrabbak, akár be is kapcsolódhatnak a munkába.  A terem befogadóképessége miatt előzetes regisztrációval vehetnek részt az ingyenes és nyilvános próbán. Jelentkezni a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen lehet.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >