Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Bővítik a buszöblöt a Budai út - Donát utcánál
Bővítik a buszöblöt a Budai út - Donát utcánál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. április 14.
ImageA Budai út Donát utca kereszteződésénél található buszöböl bővítésére és a kapcsolódó járdaszakasz felújítására kerül sor. Ehhez kapcsolódóan forgalmi rend változásokat vezettek be ma délelőttől. A korlátozások várhatóan egy hónapig tartanak és mind a gépjárművel közlekedőket, mind a gyalogosokat érintik.

 

2016. április 14-én, csütörtökön 9.00 órától a Budai út - Donát utcai buszöböl bővítése miatt az alábbi forgalmi változásokat vezették be:

A Zombori úton érkező 17-es számú autóbuszok a Zombori út végén, a csomópont területén kialakított, míg a Nagyszombati út felől érkező 22-es és távolsági járatok az üzemanyagkút lehajtó sávjában kijelölt ideiglenes megállóhelyeken állnak meg. 

Az építés idején az autósok a Budai út szélső sávjának szűkítésére számíthatnak. 

A közös gyalogos és kerékpárút a Titeli utcánál megszűnik, mivel a munkálatok a járda teljes szélességű lezárásával járnak. A gyalogosok az út túloldalán közlekedhetnek, míg a kerékpárosokat arra kérik, hogy vagy tolják kerékpárjukat a Zombori útig, vagy a Titeli utca – Csáktornyai utca – Zombori utca útvonalon kerékpározhatnak. 

A korlátozások várhatóan egy hónapig tartanak. Az utasoktól, a gyalogosoktól, a kerékpárosoktól és a gépjárművezetőktől is fokozott figyelmet és türelmet kérnek.
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >