Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Környezetvédelmi Diákfórum és flashmob
Környezetvédelmi Diákfórum és flashmob Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. április 21.
ImageA Városháza Dísztermében rendezik csütörtökön délután a Környezetvédelmi Diákfórumot, amelynek témája a Föld Napja lesz. Rendhagyó módon diákok és tanárok tartanak előadást az iskolákban folyó programokról, a fórumot Juhász László környezetvédelmi tanácsnok nyitja meg. 15.30 órára mindenki számára nyitott flashmobot hirdetnek: a Föld védelmét hirdető selfie elkészítéséhez a szervezők azt kérik, hogy mindenki viseljen zöld színű felsőt.

 

Ötödik alkalommal rendezik meg a Környezetvédelmi Diákfórumot a Városházán április 21-én, csütörtökön 14.30 órától. Az aktuális környezetvédelmi témával, a Föld Napjával foglalkozó programot Juhász László környezetvédelmi tanácsnok nyitja meg. Ez alkalommal a résztvevő diákok és a tanárok tartanak néhány perces előadást az iskolájukban folyó tevékenységekről: milyen programokkal készülnek a Föld Napja alkalmából és mit tesznek az év többi napján a környezetük védelme érdekében.


A rendezvény zárásaként, 15.30 órára flashmobot hirdetnek a Városház téren: a Diákfórum résztvevőihez bárki csatlakozhat, hogy az Országalmát körülállva egy felhívó selfiet készítsenek a közös érdekek és kötelezettségek képes megfogalmazására. A szervezők azt kérik, hogy a fotóhoz jelképesen mindenki zöld felsőben jöjjön.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >