Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Gyalogszerrel, drótszamáron Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. április 22.
ImageA Székesfehérvár Városi Természetbarát Szövetség április 23-án, szombaton tartja a Városi Természetbarát Találkozóját a Sárpenterlei Parkerdőben. A program keretében hirdetik meg a "Gyalogszerrel, drótszamáron Fejérben" túramozgalmat ifjúsági és felnőtt kategóriában. A rendezvényre szeretettel várják a természetjárókat, a sportolni vágyókat minden korosztályból!

 

A Városi Természetbarát Találkozó ünnepélyes megnyitója április 23-án, szombaton 11.30 órakor kezdődik a Sárpentelei Parkerdőben. Ezt megelőzően 08.00-09.30 óra között indulnak a Gróf Széchenyi Zsigmond emléktúrák  gyalogosan, valamint kerékpáron, majd 10.00 órától rajtol a „Királyi Erdők” erdei túra a Vadex Zrt. szakvezetőjével. Lesznek játékos programok, feladatok gyerekeknek, Nordic Walking gyaloglási lehetőség, 11.00 -13.00 óra között megtekinthető a Széchenyi Emlékszoba a Sárpentele Közösségi Házban, majd 13.00 órakor misére várják az érdeklődőket a sárpentelei Szent Kereszt Felmagasztalása templomba.

 



A találkozó megnyitója keretében hirdetik meg a „Gyalogszerrel, drótszamáron Fejérben” című teljesítménytúra mozgalmat, melynek célja a túrázás népszerűsítése, illetve a megye természeti és épített értékeinek megismertetése. A teljesítés feltételeiről részletes tájékoztató olvasható a www.szvtsz.org portálon, ahol megtalálható a túramozgalom igazolólapja és a teljesítendő túrák részletes leírása egyaránt.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >