Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Szombaton délután újra a kerékpárosoké lesz Székesfehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. április 22.
ImageCritical Mass rendezvény lesz szombaton Székesfehérváron: a kerékpáros felvonulás mellett számtalan programmal készülnek a szervezők, lesz többek között GIBBON Slackline, belsőgumipumpáló verseny, bringás szépségverseny és KRESZ-totó. 13 órától várnak mindenkit a Halesz parkban, a felvonulás 16 órakor kezdődik.

 

Critical Mass lesz Székesfehérváron április 23-án, szombaton 13 órától egy-két vagy három keréken várnak mindenkit a Halesz parkban. A szervezők 19 éve azzal a céllal hirdetik a rendezvényt, hogy felkeltsék a figyelmet a kerékpáros infrastruktúra fejlesztésének szükségességére, figyelmeztessenek a környezetvédelemre, az élhetőbb város igényének megfogalmazására és az aktivitás fontosságára.

Változatos időtöltést kínál a délután, hiszen lesz GIBBON Slackline, belsőgumipumpáló verseny, bringás szépségverseny és KRESZ-totó. A Gaja Környezetvédő Egyesület környezeti tanácsadással működik közre, ökológiai lábnyomszámítást végez, ásott és fúrt kutak ammónium, nitrit, nitrát, pH értékét méri – az érdeklődők hozzanak vízmintát! A legkisebbek a Zöldbogyóka Játszókuckóban ismerkedhetnek meg a mindennapi környezettudatos újrahasznosítási módokkal. A zenei aláfestésről DJ Elf gondoskodik. A programok egészen a felvonulás kezdetéig zajlanak.

 



A bringás felvonulás 16 órakor veszi kezdetét, a következő útvonalon: https://www.google.com/maps/d/edit?mid=zE3pDMiNslHo.kDT0FdaKcqIM – a felvonulók három helyen emelik fel járművüket. A biztonságról gondoskodó rendőröket a menet elején megelőzni tilos. A szervezők javasolják, hogy a teljes élményhez mindenki szerelje fel járgányát valamilyen hangadásra alkalmas eszközzel. Fontos, hogy minden résztvevő köteles a közúti közlekedésre alkalmas, megfelelően felszerelt járművel megjelenni, és betartani a KRESZ előírásait, a bukósisak viselése ajánlott!

 


Részletek az alábbi linken olvashatók: https://www.facebook.com/events/839982456112551/.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >