Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Két kulcsjátékosa nélkül az Alba
Két kulcsjátékosa nélkül az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. április 26.
ImageA vártnál is sokkal nehezebb dolga lesz az NB I-es férfi kosárlabda-bajnokság felsőházi középszakaszának záró mérkőzésén szerdán a Körmend ellen a TLI-Alba Fehérvárnak. A balul sikerült paksi végjátékban nem csak a meccset veszítette el a döntőbe vágyó alakulat, hanem két meghatározó légiósát is.

 

Az utolsó percben kiállított Ryan Pearson és Tristan Spurlock a szabályok szerint nem szerepelhet a 18:00 órakor kezdődő derbin, ami óriási hátrány a fehérvári gárda számára. Nélkülük hazai pályán is bravúr kell a győzelemhez, hiszen általuk átlagban több, mint 30 pont és számtalan lepattanó esik ki hirtelen a keretből, minőségi pótlásukra pedig nincs lehetősége Braniszlav Dzunics vezetőedzőnek.

A tét nem kicsi: amennyiben győz az Alba, akkor a 2. helyen zár és a fináléig pályaelőnyben kosarazhat a rájátszás során, ha veszít, akkor viszont csak a 4. vagy az 5. pozíció marad számára, ami nagyon nehéz utat jelentene a folytatásban. Kár azért a paksi utolsó percért...

A fentiek okán viszont a csapat valószínűleg kettőzött elszántsággal küzd majd szerdán, s a közönség segítségével behúzhatja a nagyon fontos győzelmet. Az biztos, hogy nagy küzdelem várható.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >