Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Pénteken nyílik a XVII. Kortárs Művészeti Fesztivál első kiállítása Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. május 11.
Alternatíva címmel nyílik tematikus kollektív tárlat a Szent István Király Múzeum és a Székesfehérvári Művészek Társasága szervezésében. A Pelikán Galéria kiállítását, amelyet a XVII. Kortárs Művészeti Fesztivál keretében rendeznek, Fehér Renátó költő nyitja meg pénteken 18 órakor.

 

Tematikus kollektív tárlat nyílik május 13-án, pénteken 18 órakor Alternatíva címmel a Pelikán Galériában. A XVII. Kortárs Művészeti Fesztivál kiállítását a Szent István Király Múzeum és a Székesfehérvári Művészek Társasága szervezi. A tárlatot Fehér Renátó költő nyitja meg. A rendezvényre a belépés díjtalan, minden művészetkedvelőt szeretettel várnak!

 
Az idei Kortárs Művészeti Fesztivál koncerteket, kiállításokat, filmes és színházi programokat, irodalmi maratont, színházi közönségtalálkozót és számos szabadtéri eseményt kínál. A rendezvénysorozat programjaira június 3. és 11. között kerül sor. Hagyományosan több kiállítás nyílik meg a fesztivál előtt, ezekhez különböző kísérőprogramok társulnak – például a Széna téri Tagkönyvtárban, A Szabadművelődés Házában vagy a Szent István Király Múzeumban. A péntek esti Alternatívát követően szombaton délelőtt nyílik Szolnoki Szabolcs tárlata Fényérzékenység címmel az Új Magyar Képtárban.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >