Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow XII. Feketehegy-Szárazréti Majális
XII. Feketehegy-Szárazréti Majális Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. május 14.
ImageTáncbemutatóval, zenei műsorokkal, bohócelőadással, színpadi produkciókkal, illetve Szikora Róbert és az R-GO koncertjével is várják a Feketehegy-Szárazréti Majális résztvevőit. A kulturális eseménynek 2016. május 21-én, szombaton a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központ ad otthont.

 

A jövő szombati ingyenes rendezvényre mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A részletekről sajtótájékoztatón számolt be Szigli István, a városrész önkormányzati képviselője, valamint Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Háza igazgatója.


Hosszú évek után két esztendővel ezelőtt várták újra majálisra az érdeklődőket Feketehegy-Szárazrét városrészben. A szép hagyomány az idén is folytatódik: a programok szombaton délelőtt 13.00 órakor kezdődnek el, amelyek egészen este 22.00 óráig tartanak. Az egész napos majálison változatos programelemeket kínálnak az érdeklődőknek a szervezők.

A pénteki sajtótájékoztatón Szigli István, a 9. számú választókörzet önkormányzati képviselője kiemelte, hogy immár tizenkettedik alkalommal rendezik meg a Feketehegy-Szárazréti Majálist. Mint mondta, jövő szombaton másodszor adhat otthont a rendezvénynek a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központ. Az önkormányzati képviselő arról is beszámolt, hogy a kultúrudvar kialakításának első ütemeként jövő hétvégére elkészül a már meglévő színpad és nézőtér lefedése fix tetővel. „Fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy ez a nagyszabású fejlesztés a város minden lakójának szól. Az elmúlt évekhez hasonlóan az idei gazdag programkínálat is vonzóvá teszi a Feketehegy-Szárazréti Majálist. Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt a jövő szombati kulturális eseményre!” – mondta Szigli István.

 


 

A részletes programmenetről Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Háza igazgatója számolt be a pénteki sajtótájékoztatón. Kiemelte, hogy ezúttal is izgalmas és változatos elfoglaltságokat kínálnak a kilátogatóknak. Az ingyenes XII. Feketehegy-Szárazréti Majális programjai szombaton délután 13.00 órától indulnak, és egészen a késő esti órákig tartanak majd. A délután 13.00 órakor kezdődő hivatalos megnyitó után az Alba RG látványos bemutatóját tekinthetik meg az érdeklődők. Ezt követően 13.30 órától a Szárazréti Iskola és Óvoda növendékei adják elő műsorukat, amelyet bohócbemutató, illetve 14.30 órától a Táncolkodó Táncegyüttes produkciója követ.

15.00 órától Váradi Eszter Sára és Keller János, a Vörösmarty Színház színművészei operett és musical dalokkal várják a városrész lakóit. A közel háromnegyedórás műsort a Fehérvár Karate Akadémia bemutatója követi. 16.00 órától minden korosztálynak tartalmas előadást és kikapcsolódást ígér „A három szegény szabólegény” című mesejáték, majd 17.00 órától a Felicita Táncklub szórakoztatja a közönséget.

A jövő szombati kulturális eseményt rock&roll party Bokával, a Heitor Chalegre Damiao Capoeira csoportjának bemutatója, valamint a Sramlikings fellépése is színesíti. A szombati est fénypontjaként 20.30 órától az EMeRTon-díjas magyar énekes, a „Csikidám” stílus magyarországi megteremtője, Szikora Róbert lép fel az R-GO-val. Kiss Dorottya hozzátette: a színpadi műsorokon kívül többek között körhintával, ugrálóvárral, póni lovaglással is várják az érdeklődőket.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >