Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Középkori Vigadalom  minden korosztály szórakoztatására Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. május 14.
A Koronás Park május 15-én, vasárnap 14.00 és 18.00 óra között várja azokat a családokat, akik részesei kívánnak lenni egy igazi középkori vigadalomnak! 14.00 órakor indul a pecsétgyűjtés az ajándékokért! Koronás élményekben lesz része a résztvevőknek a Babtekergő játszótéren, ahol a Babtekergő Társulat ötféle gravitáción és emberi ügyességen alapuló játéka eleveníti fel a vásári komédiák, mutatványosok vidámsággal teli világát.

 

A Játszófaluban a lovagi hétpróba kihívásai is a középkorba repítik vissza a résztvevőket: a célbadobó, a góyalábon járás, az óriás malomjáték, a kopjadöfés. Mindenki kipróbálhatja szerencséjét a Középkori Kaszinóban, és most sem maradhat el a bütykölde, ahol középkori játékokat, ékszereket lehet készíteni, megtervezni saját címert és pajzsot.

16.00 órakor kezdődik a Bab Társulat Jelenetek egy házasságból, avagy a három kívánság című óriásbábos előadása a születés históriájáról, arról, hogy mennyi mindent kell elkövetnünk ahhoz, hogy kiválasszuk szüleinket, s világra jöhessünk.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >