Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Delfin SE: két verseny, 19 érem
Delfin SE: két verseny, 19 érem Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. május 16.
ImageKét rangos megmérettetésen is részt vettek a pünkösdi hétvégén a székesfehérvári Delfin SE úszótehetségei, s mind a kettőn kiválóan helytálltak A fiatalabbak Budapesten a BVSC nemzetközi viadalán, az idősebbek Kecskeméten az Országos Vidék Bajnokságon gyűjtötték az érmeket, szám szerint összesen 19 medáliát, közte 5 aranyat.

 

A termésből leginkább a kétszeres győztes Magyar Szabolcs, az egyaránt 1-1 arany, ezüst- és bronzéremmel záró Leitner Zsófia és Velner Viktor, a csapatát 2 ezüsttel és 1 bronzzal segítő Kotnyek Bettina, valamint a dobogó második és harmadik fokán is 1-1 alkalommal megforduló Kasó Bence vette ki a részét, de az 50 gyorson induló, és azt meg is nyerő Fekete Ferenc, és a szintén egy első helyet szerző Juhász Milán is megtette a magáét.

 


 

A további Delfines érmesek: Ács Barbara (1 bronz), Czifra Patrik (1 bronz), Juhász Máté (1 ezüst), Várnai Márton (1 ezüst). Rajtuk kívül is többen szereztek értékes 4-5. helyezéseket Dániel András és Richtárich Regina tanítványai közül.

Mindenképpen említésre érdemes a BVSC versenyén a klubok pontversenyében elért 13. helyezés, ami a 4 ország 37 csapatát számláló mezőnyben figyelemre méltó produkció.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >