Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Országos Bajnokságon járt a KID Rock and Roll SE
Országos Bajnokságon járt a KID Rock and Roll SE Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. május 16.
ImageA félév utolsó Országos Bajnokságán járt a KID Rock and Roll SE. Az egyesület sportolói Budapesten mérték össze tudásukat, s igencsak remek helyezéseket értek el!
 
Children páros kategóriában Sasvári Márk – Márta Kíra csodálatos táncukkal egyenes ágon 4. helyen a döntőbe táncolták magukat, ahol a fantasztikus 5. helyen végeztek. Ezzel az országos ranglista előkelő 6. helyén állnak, legjobb nyugat-magyarországi párosként.

 
"Felnőtt kisformációnk, a Csinizsaruk is egyenes ágon 4. helyen jutott a döntőbe, ahol kiváló döntős kűrt mutattak be, és az 5. helyen végeztek. Ezzel az országos ranglista előkelő 5. helyén állnak." - tájékoztatta hírportálunkat az eredményekről Putics-Bondor Virág, az Egyesület elnöke, edzője -2 Felnőtt nemzeti kisformációnk, a Prodigy Project a döntőben 6. helyen végzett, és ezzel az eredménnyel az országos ranglista 5. helyén állnak."
 
Felnőtt nemzetközi nagyformációjuk, a Baby Dolls döntőbe jutott, és ott a 6. helyen végzett. A formáció jövő hétvégén Diepenbeekben Világkupán képviseli az egyesületet és Magyarországot.

 
Junior nagyformációjuk, a Rocker Ladies koreográfiáját át kellett írni egy táncos hiányzása miatt. A csapatnak kevés idő állt a rendelkezésére, de nem adták fel, küzdöttek, így is döntőbe jutottak, és ott a 7. helyen végeztek. Ezzel az országos ranglista 7. helyén állnak.
 
További eredményeik:
 
Ghostbusters, junior kisformáció 9. hely. A formáció is hiányosan versenyzett, így ez egy nagyon szép eredmény. Ezzel az országos ranglista 8. helyén állnak.
 
Tinistyle, felnőtt kisformáció 13. hely
Black Magic, felnőtt kisformáció 14. hely
Schaffer Márk – Balogh Réka, serdülő páros 25. hely
 
Gratulálunk a versenyzőknek és az edzőknek!
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >