Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Majálisok és családi nap a hétvégén Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. május 20.
ImageFeketehegy-Szárazréten, a Bory-várban és Csalán is színes, izgalmas rendezvényekkel várják a város apraját-nagyját május 21-én, szombaton. A különböző színpadi programok között különböző zene-, tánc- és sportbemutatók szórakoztatják a közönséget, de lesznek készműves foglalkozások és interaktív mesejátékok is. A rendezvényekre minden kikapcsolódni vágyót szeretettel várnak!

 

Mészáros Attila alpolgármester és Szigli István önkormányzati képviselő köszöntőjével kezdődik a Feketehegy-Szárazréti Majális május 21-én, 13 órakor a városrész Közösségi Központjában. A színpadi programok között fellép az Alba RG, műsort ad a Szárazréti Iskola és Óvoda, a TáncolKodó Táncegyüttes, Váradi Eszter Sára és Keller János, valamint a Felicita Táncklub. A legkisebbeknek bohócok kínálnak vidám szórakozást, valamint megnézhetik A három szegény szabólegény című mesejátékot. Dinamikus sportbemutatót ígér a Fehérvári Karate Akadémia és a Heitor Chalegre Damiao Capoera csoportja. A koncertek sorát Boka Rock & Roll Party-ja nyitja, aztán a Sramlikincs lép fel, majd az este sztárvendégeként Szikora Róbert és az R-GO szórakoztatja a vendégeket. Részletek az alábbi linken olvashatók: http://www.okkfehervar.hu/index.php?pg=media78089_hu.

Szabadtéri Családi napot szerveznek a Bory-várban a BAB társulat közreműködésével szombaton 13-tól 18 óráig. Jelmezes játékmesterek mutatnak népi ihletettségű játékokat, lesz paszulykergető és verklis karaoke. A kézműveskedni vágyók agyagozhatnak, kipróbálhatják a papírmerítést, a tűzzománcozást, készíthetnek bőr ékszereket, vagy díszíthetnek akár mézeskalácsot is. 15 órakor kezdődik a nap fénypontja, a „Fenevadak” című óriásBABos előadás. Az esemény plakátja az alábbi linken érhető el: http://okkfehervar.hu/index.php?pg=media77881_hu.

A Török Ignác utcai játszótéren szervezik a Csalai majálist szombaton 15 órától. Östör Annamária önkormányzati képviselő köszöntője után interaktív gyerekműsorral lép fel a Palacsinta zenekar, majd a Főnix Rock and Roll Sporttánc Egyesület és a Laguna Táncklub bemutatóját nézhetik meg a kilátogatók. A színpadi előadások között slágereket énekel Horváth Sanyika és Klaudia, fellép Buch Tibor és Mádi Piroska, este pedig Szandi énekel. A majálist utcabál zárja, zenél a Fanta Boys.  Részletek az alábbi linken olvashatók: http://aszmh.hu/events/csalai-majalis/.
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >