Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Ifjabb Ocskay Gábor a halhatatlanok között
Ifjabb Ocskay Gábor a halhatatlanok között Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. május 24.
ImageSzékesfehérvár Önkormányzata örömmel és köszönettel üdvözölte a hírt, mely szerint ifjabb Ocskay Gábort posztumusz beiktatták a Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) Hírességek Csarnokának tagjai közé. A város köszönetét fejezi a Szövetségnek, azért, hogy mindezzel támogatja a legendás játékos emlékének megőrzését és Gábor családjának, valamint a nevét viselő fehérvári jégkorong akadémiának szellemiségének továbbörökítéséért a jövő nemzedékek számára.

 

Ifjabb Ocskay Gábort posztumusz beiktatták a Nemzetközi Jégkorong Szövetség Hírességek Csarnokának tagjai közé. A 2015-ben létrehozott Richard “Bibi” Torriani Díjat a 2009-ben tragikusan fiatalon elhunyt sportoló édesapja és testvére vette át az IIHF vasárnapi ünnepségén Moszkvában.

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata örömmel és hálával üdvözölte, hogy eddig egyetlen magyarként a hazai jégkorong kiválóságát immár a halhatatlanok közé emelték. A város tisztelettel és szeretettel tekint ifjabb Ocskay Gáborra, aki alázatosságával, töretlen szorgalmával és elkötelezettségével a mai napig is példát mutat mindannyiunk számára. Székesfehérváron nőtt fel, itt vált a magyar jégkorong és a sportélet egyik legnagyobb alakjává. Éppen ezért a díj fontos elismerés és büszkeség a városnak is, amely igyekszik mindent megtenni ifj. Ocskay Gábor emlékének megőrzése és szellemiségének továbbörökítése érdekében. Az Önkormányzat ezúton is köszönetét fejezi ki a sportoló családjának mindennemű segítségéért, valamint a Nemzetközi Jégkorong Szövetség, az Alba Volán SC és az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia támogatásáért.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >