Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Kabalafigura ötletpályázatot hirdetett a Koronás Park
Kabalafigura ötletpályázatot hirdetett a Koronás Park Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. június 01.
ImageKabalafigura ötletpályázatot hirdetett Székesfehérvár népszerű játszóparkja, a Koronás Park. Arra biztatják a gyerekeket, hogy tervezzenek egy vidám, szerethető, a közékor hangulatát idéző figurát.

 

 

A lényeg az ötletgazdagság, a művészi kidolgozás nem döntő szempont, hiszen az alkotásokat később grafikus véglegesíti. Pályázhatnak 5-16 év közötti gyerekek, sőt csoportok és osztályok is június 10-ig. A  legjobb alkotásokat családi élményekkel és ajándékokkal díjazzák.

A Koronás Park 2014 júliusában nyitotta meg kapuit, azóta a székesfehérvári gyerekek kedvenc óriás játszóterévé vált. A különféle rendezvények alkalmával mindenki szívesen visz magával innen egy-egy emléket, például papírkoronát, vagy saját kezűleg elkészített játékot. A park munkatársai ezúttal a gyerekek segítségét kérik, hogy alkossák meg azt a kabalát, amely méltó módon képviseli a parkot. Egy vidám, szerethető figurát keresnek, amely megidézi a hely középkori világát és hangulatát.

A pályázatra 5 és 16 év közötti gyereket alkotásait várják, de nevezhetnek osztályok, csoportok is. A bírálati szempontok között elsődleges az minél fantáziadúsabb ötletelés és a kreativitás, a rajzok művészi kidolgozása nem elvárás. A nyertes figurát később grafikus véglegesíti, majd alkalmassá teszi arra, hogy megjelenjen az ajándéktárgyakon, és kabalafigura készüljön belőle. 

 



Az A/4-es méretű, festékkel, zsírkrétával, vagy színes ceruzával készült rajzokat 2016. június 10-ig kell beküldeni az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges email címre, vagy postai úton a 8000 Székesfehérvár, Liget sor hrsz: 4393 címre. A szervezők kérik, hogy a küldeményen feltétlenül szerepeljen a pályázó neve, életkora, címe, telefonszáma és email címe, valamint a „Koronás Park kabalafigura pályázat” felirat és az elképzelt figura neve is.

A zsűriben Brájer Éva alpolgármester, Bozai István városgondnok, Baboth Dóra és J. Mező Éva, a Koronás Park munkatársai, Nagy Veronika, a Hetedhét Játékmúzeum vezetője, Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Háza igazgatója, Izinger Katalin, a  Szent István Király Múzeum Kiállítási Osztályának vezetője és Tóth Adri, az Echo Network Zrt. tervező grafikusa.

A bírálóbizottság a legjobb öt pályamunkát díjazza családi élményekkel és ajándékokkal díjazzák.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >