Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Az Alba rászámolt a Szolnokra Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. június 06.
ImageAz első kosárra még felelt a címvédő, ám utána már csak vendéglátója hátát nézte, így a TLI-Alba Fehérvár sima, 91-66-os győzelmet aratott a Szolnoki Olaj KK ellen a férfi kosárlabda NB I idei döntőjének második összecsapásán, 1-1-re egalizálva az összesített állást.

 

A házigazdák rendkívül jól védekeztek az egész meccsen, különösen az első félidőben, nem véletlen, hogy az Olaj bő 6 perc után még csak 5 (!) dobott pontnál tartott, de a nagyszünetig is csak 26-ig jutott. Pearson vitte a prímet 18 pontjával és remek játékával, de a 15 pontos Lóránt és a kisebb sérüléséből 11 egységgel visszatérő Chery is sokat tett a szép győzelemért. Összességében mindenki megtette a magáét.

Folytatás kedden a Tisza-parton 28:00 órakor, majd újra visszajönnek Fehérvárra a küzdő felek pénteken (06.10) 17:00 órakor. Kérdés, hogy milyen pozícióban?

Nem lesz könnyű helyzetben egyik csapat sem, mert az Albából Mylest, az olajosoktól Milosevicset kiállították, így eltiltásukat töltik ezen a találkozón. Mindketten kulcsjátékosok együttesükben. A hazai pálya a Szolnok mellett szól, ám, ha a Dzunics-gárda úgy tud védekezni a címvédő otthonában, ahogy most, s végig higgadtan, koncentráltan kosarazik, akkor meglehet számára a hőn áhított idegenbeli siker.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >