Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Vakációnyitó a Palotavárosban
Vakációnyitó a Palotavárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. június 07.
ImageVakációnyitó rendezvényt szervez a Székesfehérvári Családi- és Gyermekjóléti Központ június 10-én, pénteken délután a Palotavárosi Központi Parkban. A hasznos időtöltést és szórakozást egyaránt kínáló, ingyenes programon a gyerekek együtt búcsúztathatják el a tanévet és kezdhetik meg vidám hangulatban a nyári szünidőt. Lesz kézműveskedés, zenélés és többféle bemutató is. Szeretettel várják a családokat!

 

A Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ jogelődje 2010-ben szervezte meg először a Vakációnyitó rendezvényt, amely azóta hagyománnyá vált. Az elsősorban székesfehérvári gyermekeket és fiatalokat megszólító nyárköszöntő eseményt a kezdetektől az intézmény szociális szakemberei szervezik helyi civil szervezetek bevonásával. Céljuk, hogy a városi és a fehérvári járás területén élő családok számára biztosítsanak egy olyan ingyenes programot, ahol közösen lehet kikapcsolódni, elbúcsúztatni az iskolát és vidáman megkezdeni a nyári szünetet.

Idén június 10-én, pénteken 14.00 órától várják a vendégeket a Palotavárosi Központi Parkba. Lesz focikupa, slackline, bohócműsor,  bemutatókat tartanak a mentők, a tűzoltók, a rendőrség és a honvédség, várható többféle kézműveskedési lehetőség, továbbá arcfestés és büfé is.

A rendezvénnyel a Tolnai utca 16/1. szám alatti Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ Ifjúsági Közösségi Tere is megkezdi a szünidei hosszabbított nyitva tartását, mely június 27-től augusztus 19-ig tart. Ebben az időszakban hétfőn, szerdán és csütörtökön 8:00-16:00 óra között várják az érdeklődő fiatalokat társas- és sportjátékokkal, kézművesedéssel és szervezett kirándulásokkal.
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >