Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
kötelező a szelektív hulladékgyűjtés Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2016. június 07.
ImageA családi házas övezetekben élők díjmentesen használatra kapnak még egy kukát a szelektív hulladék számára. A szolgáltatás díja ezzel nem emelkedik, de a családi házas övezetekben is szelektíven kell gyűjteni a hulladékot.

 

Czentár Ottó, a Depónia Nonprofit Kft. szolgáltatási osztályvezetője elmondta, hogy a múlt évtől kezdődően jogszabály írja elő a hulladék elkülönített gyűjtését, ehhez biztosítanak egy új, kék színű edényt a családi házas övezetben élők részére. Fizetni nem kell a használatukért, de vigyázni kell rájuk. A hulladék szétválogatását az edényen elhelyezett matrica segíti.

 


 

A szelektíven összegyűjtött hulladékot a szolgáltató a korábban bevezetett rend szerint szállítja el, továbbra is kéthetente, a kommunális hulladék elszállításának napján. A változás csupán annyi, hogy az eddig átlátszó zsákban kihelyezett szelektív hulladékot mostantól a kiosztott kék színű edénybe kell tenni. A két edényt külön járat viszi el, ezért nem egyszerre ürítik őket.

Az új edények kiosztása április óta folyamatosan zajlik. Aki lemaradt a külső helyszíni osztásról, az júniustól a Depónia Kft. székhelyén, a Sörház tér 3. alatt veheti át a hulladékgyűjtő edényt. Az átvételhez szükséges a lakcímkártya, az adókártya és a személyazonosító okmány.

További információ a Depónia Nonprofit  Kft. ügyfélszolgálatán:
Székesfehérvár, Sörház tér 3.,
telefon: 22 504 412;
e-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >