Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Szimfonik Táncdalfesztivál
Szimfonik Táncdalfesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. június 08.
ImageSzámos hazai sztárt indított el pályáján a „Táncdalfesztivál” című tehetségkutató műsor, melyet ötven évvel ezelőtt, 1966-ban rendezett meg először a Magyar Televízió. A jeles évforduló kapcsán az egykori sikerdalokból állított össze egy koncertre való csokrot az Alba Regia Szimfonikus Zenekar. A fülbemászó dallamokat a Szimfonik Táncdalfesztiválon hallhatja a közönség, a június 13-i estre még lehet jegyeket váltani.

 

A Szimfonik Táncdalfesztivál június 13-án, hétfőn 19.00 órakor kezdődik az Alba Regia Sportcsarnokban. A fehérvári muzsikusok célja, hogy a fiatalabb generációkkal megismertessék és megszerettessék a régi, ám újragondolt és egészen sajátos módon hangszerelt slágereket. Az örökzöld dallamokat olyan sztárok előadásában hallhatják, mint Malek Andrea, Gájer Bálint, Szulák Andrea, vagy Farkas Gábriel. A dalokat hangszerelte Hámori János, a program karmestere Kökényessy Zoltán.

 



A tizenöt slágert felvonultató, különleges estre jegyek kaphatóak a Vörösmarty Színház jegyirodájában, valamint a Hiemer-házban található Fehérvári Ajándékboltban. A koncerttel kapcsolatban további részletek olvashatóak az Alba Regia Szimfonikus Zenekar honlapján.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >